Rólunk

Ismerj meg minket és célunkat

Kárpitos csapatunkkal cégünk 2018-as megalakulása óta több ezer használt bútort újítottunk fel és mindig törekedtünk arra, hogy minőségi anyagokkal és magas szakértelmű munkatársakkal dolgozzunk.

Használt bútorok újrakárpitozásával kezdtünk foglalkozni, és nagyon hamar, számos megrendelés érkezett, ami az ügyfeleink elégedettségét jelezte. Csapatunk is lassan bővülni kezdett. Főleg Budapesten és Pest megyében tevékenykedünk, de érkeznek megrendelések az egész ország területéről. Több száz otthonban jártunk már, rengeteg emberrel beszélgetünk, felmértük a bútoraik állapotát.

A legtöbb esetben olyan hibákat tapasztaltuk, hogy letört a fotel karja, az ágy háttámlája eltört, a fekvő vagy ülőrész kényelmetlen lett. Munkáink során tapasztaljuk meg igazán, hogy mekkora igény van jó minőségű, tartós vázakra, kopásálló, könnyen tisztítható szövetekre. Egy nem jól kiválasztott kárpit ugyanis hamar elrongálódik, elkoszolódik, elkopik. Egy-egy megunt, megkopott vagy tökrement bútordarabtól bizony nem könnyű megszabadulni, mert a legtöbb esetben egyes részei veszélyes hulladéknak számítanak. Ilyenek például a pozdorja vagy a OSB.

Talán nem is tudatosan, de olyan anyagot szerettünk volna találni, amelyből hosszú élettartamú és ökobarát bútor állítható elő. 2021-ben találtunk rá az ECO panelre, mely nemcsak strapabíró és vízálló, de ráadásul teljes mértékben környezetbarát módon állítják elő. Azonnal ki akartuk próbálni, mi mindent tudunk kezdeni vele. Az első bútoraink szerkezeti építésénél ugráltunk a vázon, hogy teszteljük mennyit bír ki és bírta! Innentől kezdve nem volt kérdés, hogy ebből az anyagból új bútorokat fogunk gyártani.

Szövetválasztékunk is megvolt már, amit folyamatosan igyekszünk bővíteni az újdonságokkal. Így született meg GREENSOFA termékcsaládunk. 2022 áprilisában mutattuk be első termékeinket a Construma kiállításon, amivel nagy sikert arattunk a szakmában.

A tervünk az, hogy termékcsaládunk folyamatos bővítésévvel olyanoknak okozzunk örömet, akiknek fontos a környezetbarát és fenntartható otthon.

Bármilyen kérdésed van lépj velünk kapcsolatba! Örömünkre szolgál, ha segíthetünk. 😊